Uitvaartverzorging in Hilversum

Iedere uitvaart is een persoonlijke aangelegenheid. Uw wensen en die van uw overleden dierbare staan bij ons centraal. Al sinds 1815 denken wij met u mee bij het organiseren van de uitvaart. Zodat u in alle rust stil kan staan bij het moment van afscheid nemen. Heeft u hulp nodig bij de uitvaartverzorging in Hilversum? Laat alles van ‘A tot Z’ regelen; van de locaties tot de bloemen en de ceremonie. Altijd ingevuld in samenspraak en naar uw eigen wensen.

Een persoonlijk afscheid naar wens

Na een overlijden moeten er belangrijke keuzes omtrent de uitvaartverzorging gemaakt worden in vaak zeer korte tijd. U wordt daarin gesteund door onze uitvaartverzorgers. Ervaren, deskundig en betrokken dienstverleners die u voorzien van uitgebreid advies. Het is voor u belangrijk dat het afscheid en de uitvaart op een gepaste wijze plaatsvindt, in overeenstemming met uw persoonlijke wensen. Wij hebben specifieke kennis over een begrafenis of crematie en alle verschillende uitvaartcentra in ’t Gooi, daarom kunnen wij u goed begeleiden bij uitvaartverzorging in Hilversum. Wij kunnen altijd de opbaring thuis, in een verzorgingshuis of in elk uitvaartcentrum in Hilversum verzorgen.

Begrafenis of crematie in Hilversum

Op speciale pagina’s van onze website gaan wij in op alle mogelijkheden voor een begrafenis in Hilversum en een crematie in Hilversum. Op deze pagina’s vindt u alle relevante informatie over het begraven, cremeren, de begraafplaatsen en het nieuwe crematorium in Hilversum bij begraafplaats Zuiderhof.

Begraafplaats Hilversum Zuiderhof - uitvaartverzorging in Hilversum

Complete aankleding van de uitvaart

U kunt bij ons terecht voor een persoonlijke aankleding van de uitvaart in Hilversum. Zo bieden wij een grote keuze uit kisten, maar ook de mogelijkheid om een unieke kist naar eigen wens samen te stellen. Datzelfde geldt voor urnen en assieraden, wanneer u kiest voor een crematie. Onze uitvaartleider kan u ook uitgebreid adviseren bij de keuze van een grafmonument.

Naast de keuze voor een rouwwagen biedt Rebel’s uitvaartverzorging ook veel verschillende vervoeralternatieven. Een voorbeeld is de uitvaartbus, waarbij u met een kleine groep mensen samen met de kist vervoerd word. Er is ook beschikking over een bijzondere uitvaartkoets, bespannen met paarden en met een koetsier. Voor meer alternatieven en persoonlijke wensen staan wij uiteraard voor u klaar.

Mocht vragen hebben of wilt kijken naar meer mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier of bereik ons persoonlijk op 035-525 30 67.  Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een kennismaking. Of kom eens vrijblijvend langs in ons uitvaartcentrum op de De Ruyterstraat 7 in Huizen of in onze Uitvaartwinkel aan de Binderij 2 in Almere.

Kwaliteit van onze uitvaartdienstverlening

Om de kwaliteit van onze uitvaartverzorging te waarborgen, staat uw persoonlijke wensen en onze betrokkenheid en begeleiding centraal. Als een van de eerste 30 uitvaartondernemingen in Nederland, hebben wij de Keurmerk Uitvaartzorg in ontvangst mogen nemen. Tevens zijn wij aangesloten bij de Stichting Klachteninstituut Uitvaartwezen en de landelijke branchevereniging (BGNU) van uitvaartondernemers.