Rebel's Begrafenisonderneming NazorgGrote aandacht voor nazorg en rouwverwerking

Na het overlijden en de uitvaart begint een moeizame periode waarin de verwerking van het verlies centraal staat. Het rouwproces is een persoonlijk proces dat voor iedereen anders is. Het is niet aan te geven hoe het verloopt of hoe lang zo’n proces duurt. Vaak blijkt dat het actief deelnemen aan de uitvaart een positieve bijdrage levert aan het verwerken van het verdriet. Dat kan zijn door aanwezig te zijn bij de laatste verzorging, door het meehelpen dragen van de kist, door het houden van een persoonlijke toespraak. Het zijn maar een paar voorbeelden.

Wij zijn van mening dat onze service niet ophoudt door een goede persoonlijke uitvaart voor u te verzorgen. Nazorg hoort dan ook nadrukkelijk bij onze dienstverlening. Omdat wij het van belang vinden dat u, als direct nabestaande, steun en begeleiding krijgt na een overlijden, bieden wij – aan allen die dat nodig hebben – als extra dienstverlening kosteloos een stuk professionele (rouw)begeleiding aan. Een toegevoegde waarde vinden wij.

Heeft u behoefte aan ondersteuning neemt u dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u dan doorverwijzen naar iemand die bij u past en u verder kan helpen. U hoeft het niet alleen te doen.